Hos Maibom Peugeot Aalborg kan du både se og prøve scooter 30 km/t og 45 km/t i fra Peugeot. Vi hjælper dig gerne med at finde lige den scooter der dækker dit behov og tilbyder muligheden for ekstra garanti på alle vores scootere, således at de bliver leveret med 3 års garanti for kun kr. 995,- ekstra. Indregistrering og klargøring sørger vi for, og på vores scooterværksted holder vi dit køretøj i tip-top stand.

 

Peugeot er kendt for uovertruffen kvalitet, høj ydeevne, driftsikkerhed og banebrydende design. Det gælder også for deres scootere. Som autoriseret forhandler kan vi tilbyde hele sortimentet af Peugeot scootere.

 

Klik her og se vores lagerførte modeller

 


Knallertalderen nedsat fra 16 til 15 år. Nu kan de 15-årige køre knallert og lettere komme rundt til skole, fritidsaktiviteter og fritidsjob. Loven trådte i kraft 1. oktober 2016.

På vores scooterværksted hos Maibom Peugeot Aalborg bliver du betjent af vores faguddannede scootermekaniker Frits Sørensen, der har stor ekspertise og mange års erfaring med servicering og reparation af scootere af alle mærker. Vi står altid klar til at yde hurtig og kompetent assistance. Vores ekspertise spænder vidt, så uanset hvilket problem du har med din scooter, står vi klar til at hjælpe!

Jens Lang

Salgschef

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst