Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

Billig hjulskift på vores værksted i Aalborg 
Skift af dæk mellem sommer- og vinterhjul for kun 395,- pr. gang. Har du en serviceaftale på din bil hos os, kan du vælge at lade hjulskifte indgå i serviceaftalen.

Vi tager hånd om dig og skifter dæk mens du venter
Vi gør skift af dæk nemt og bekvemt. Når dine sommer- eller vinterhjul er opbevaret hos os, sender vi en SMS-påmindelse, når det er tid til at skifte. Dette sker typisk i oktober/november for vinterdæk og april/maj for sommerdæk.

Når du skal have skiftet hjul, er det muligt at bestille 'ventetider' på værkstedet, hvilket betyder at du frit kan nyde en kop kaffe/the, se TV, læse i et af vores mange blade, surfe på vores WiFi i vores venteområde, imens vi skifter dine hjul.

Hvornår er 'ventetiderne' og hvor lang tid tager hjulskiftet?
Ventetider er kl. 8 eller i tidsrummet fra kl. 12.30-15.00 - fredag dog kun til 14.30. Hjulskiftet tager ca. 45-60 minutter, forudsat at der ikke skal laves yderligere arbejde.

Kvalitetssikret hjulskifte med de rigtige hjulbolte
Det er en god idé, at lade vores mekanikere klare hjulskiftet på din bil. Vi sikrer, at de rigtige bolte bruges under dækskiftet. Vær opmærksom på, at det ikke er de samme bolte man bruger til stål- og alufælge. Anvender du de forkerte bolte, risikerer du i værste fald at hjulene 'løber' af. Vi efterspænder altid dine hjul med momentnøgle - det sikrer at hjulene er spændt korrekt - hverken for meget eller for lidt. Bliver hjulene spændt med for meget vægt, så risikerer du at ødelægge bilens bremser.
Vi tilbyder også opsmøring af bremser, så du ikke risikerer at ødelægge bilens bremser.

Hvor finder du Maiboms værksted?

Vores autoværksted er kun en kort 13-minutters køretur fra Aalborgs centrum, på Padevænget 3 (Over kæret).
Her står vores dygtige mekanikere altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Slip for slæbet og de beskidte fingre

Vi tilbyder at opbevare dine sommer-/vinterhjul for dig. Opbevaring hos os er hensigtsmæssigt, hvis du ikke selv har plads til hjulene, eller hvis du gerne vil slippe for besværet med at fragte hjulene frem og tilbage.

Når du har dine hjul opbevaret hos os, modtager du en sms, som minder dig om at det er tid til hjulskifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Det vil typisk være i april/maj og oktober/november.

Tør og sikker opbevaring af dine hjul
Hos os, står dine hjul både tørt og sikkert, så dækkene ikke tager skade af fugt, som dine dæk kan udsættes for i din egen garage, kælder eller loft, hvilket kan medvirke til at gøre dine dæk 'møre'.

Husk hjulboltene, når hjulene skal skiftes
Du får altid boltene til dine hjul med hjem, så husk at medbringe dem igen, når der skal skiftes dæk.

Hjulopbevaringen koster kun 350 kr. halvårlig. Via nedenstående krypterede/sikker formular kan du tilmelde dig automatisk opkrævning via Nets Betalingsservice.

 

Klik for tilmelding til Nets Betalingsservice

Hvorfor er det smart at få opsmurt bremserne i forbindelse med dit hjulskifte hos Maibom Aalborg?

Det korte svar: Det er mest økonomisk rentabelt i forhold til driftsomkostninger på din bil.
Regelmæssig opsmøring af din bils bremser i forbindelse med dit hjulskifte, kan forlænge dine bremsernes levetid, hvilket sparer dig penge på lang sigt.

Se videon og få endnu mere information - og HUSK at bestil opsmøring af bremser ved dit næste hjulskift hos Maibom Aalborg.

Lone Wedege Petersen

Kundemodtager

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst