Professionelt, seriøst og
passioneret team når det
gælder lakering & maling.
 

 

 

 

Hos Maibom Aalborgs malerværksted, er vi specialister i at levere førsteklasses lakarbejde til din bil. Vores malerværksted i Aalborg er kendt for sin ekspertise i autolakering og bruger kun de bedste miljøvenlige, vandbaserede lakker for at sikre et holdbart og æstetisk resultat.

Hvorfor vælge vores værksted?

  • Miljøvenlig bilpleje og lakarbejde
  • Brug af højkvalitets, vandbaserede lakker
  • Omfattende skadeværkstedstjenester
  • Personlig og professionel service
  • Vi har nogle af de bedste karrosseriteknikere og autolakerere.

Miljøvenlig og holdbar lak

Vi har valgt kun at benytte højkvalitets, vandbaserede lakker. Disse lakker er ikke kun bedre for miljøet, men de tilbyder også en overlegen finish og langvarig beskyttelse til din bils overflade. Vores team af professionelle malere er uddannet af BASF Tyskland, en førende leverandør i bilplejeindustrien, hvilket sikrer, at dit køretøj altid er i de bedste hænder.

Kontinuerlig uddannelse og ekspertise

Hos Maibom Aalborg forpligter vi os til konstant at forbedre vores færdigheder og viden. Vores malere deltager regelmæssigt i kurser for at holde sig opdateret med de nyeste laktyper og reparationsmetoder. Denne løbende uddannelse betyder, at vi altid er i stand til at tilbyde de mest avancerede og effektive løsninger til vores kunder.

Skadeværksted og reparationer

Har din bil brug for reparation efter en skade? Vores skadeværksted tilbyder en omfattende service for at udbedre skader på din bil. Vi gør altid vores Der er altid 3 års garanti på den reparation, vi laver på din bil.
Vores team er klar til at hjælpe dig med at få din bil tilbage i topform.

Klik her og kontakt os for et tilbud på autolakering af din bil.

Aflevering af din bil til lakering og reparation

Du har mulighed for at bestille tid, så du kan sætte bilen hos os i weekenden mellem kl. 10.00 og 16.00. Det eneste du skal gøre, er at aflevere nøglerne til en af vores sælgere, hvorefter du kan køre hjem i din lånebil.

Hvis det er muligt, er det bedste, hvis du kan afhente din bil i hverdagene. Det giver vores mekanikere, karrosseriteknikere og autolakerere mulighed for at gennemgå bilen med dig efter reparationen. De vil også kunne besvare de eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Passer det dig bedst i weekenden, er det selvfølgelig ok. Vores sælgere kan udlevere dine bilnøgler mellem kl. 10.00 og 16.00. Så kan vi klare samtalen over telefonen.

Hvad koster reparation og lakering af min bil?

Prisen er fuldstændig afhængig af skaden, da ingen skader er ens.

Vi anbefaler at du kommer ned til os - så kigger vi gerne på din bil og giver dig et overslag på prisen - naturligvis uden beregning.
Når vi har set skaden på din bil, kan vi vurdere, hvor lang tid skaden tager at udbedre.

Vi kan dog i telefonen nemt give dig et bud på, hvor lang tid skaden vil tage at reparere inden du kommer ned med bilen.

Besøg vores værksted

Besøg vores malerværksted i Aalborg. Vores team er dedikeret til at levere den bedste service og sikre, at din bil ser fantastisk ud.

Kontakt os i dag for at planlægge en aftale.

Ønsker du at få udbedret en skade?

Under Skadeværksted kan du udfylde en uforpligtende kontakt-formular vedr. en skade på din bil og sende til os.
Klik her for at komme til formularen

Vi maler primært person- og varebiler, men har du brug for at få malet designermøbler, inventar m.v.,
så giver vi også gerne en pris herpå.

Ring på tlf. 96316480

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du de oftest stillede spørgsmål vedr. malerafdelingen

Vi kan altid tage din bil ind, men hvornår vi har tid til at reparere den, afhænger af hvor travlt vi har. Som regel har vi tid til at gå igang med bilen, dagen efter du afleverer den hos os. Ring til os på 96 31 64 60 - så kan vi fortælle dig, hvornår vi kan gå igang med din bil.

Når du afleverer din bil hos os, giver vi dig en vurdering af, hvornår den er klar. Når din bil er klar, ringer vi til dig, hvorefter du kan komme ned i vores åbningstider eller i weekenden mellem 10.00 og 16.00, og hente din bil.

Kun når vi har set skaden på din bil, kan vi vurdere, hvor lang tid skaden tager at udbedre. Vi kan dog i telefonen nemt give dig et bud på, hvor lang tid skaden vil tage at reparere.

Prisen er fuldstændig afhængig af skaden, da ingen skader er ens. Vi anbefaler at du kommer ned til os - så kigger vi gerne på din bil og giver dig et overslag på prisen - naturligvis uden beregning.

Har du bestilt tid, kan du sagtens sætte bilen hos os i weekenden mellem 10.00 og 16.00 og give nøglerne tl vores sælgere, der er på arbejde der, hvorefter du kører hjem i din lånebil. Hvis det er muligt for dig, vil vi gerne du kan afhente din bil i hverdagene. Det er pga. vi gerne vil gennemgå bilen med dig efter reparationen, samt vi vil kunne besvare eventuelle spørgsmål. du måtte have. Passer det dig bedst i weekenden, er det selvfølgelig ok. Der kan vores sælgere udlevere nøglen mellem kl. 10.00 og 16.00. Så kan vi klare samtalen over telefonen.

Det kan du tro. Vi har nogle af de bedste karrosseriteknikere og autolakerere.

Der er altid 3 års garanti på den reparation, vi laver på din bil.

Lånebilen er gratis. Du har en selvrisiko ved brug af lånebilen på 5.000 kr. i tilfælde af skader på bilen. Selvrisikoen kan du slippe for mod at betale 75 kr. pr. dag, dog maks. 299 kr.

Lånebilen skal være i den stand, du modtog den i, når du afleverer den igen. Det er ikke tilladt at ryge i lånebilen, samt det er heller ikke tilladt at have husdyr med i bilen.

Vi har åbent mandag-torsdag fra 7.30-16.00 og fredag fra 7.30 til 15.30

Christina Niemann

Pladeværkfører

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud!

Kontaktinformationer
Beskrivelse af opgave