Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

- Dit lokale bilværksted i Aalborg

Autoriseret Peugeot- og Opelværksted med service i topklasse.

Du kan trygt vælge Maibom, når din Peugeot eller Opel skal på værksted. Vi arbejder dagligt med reparationer af Peugeot og Opel og vi kan derfor tilbyde hurtige, effektive og prisvenlige reparationer.
Vores mekanikere og pladesmede, på værkstedet i Aalborg, er konstant opdateret med de nyeste reparationsmetoder, hvilket gør os til eksperter i hurtig og effektiv fejlfinding og reparation af Peugeot og Opel biler. Med os er du og din bil altid i trygge hænder på vores værksted.

Autoriseret, hurtigt og billigt værksted

Som dit lokale Peugeot og Opel værksted, arbejder vi dedikeret med disse bilmærker hver dag. Dette gør os i stand til at tilbyde hurtige, effektive og prisvenlige reparationer. Vores værksted i Aalborg er kendt for sin ekspertise og kvalitet, især når det kommer til Peugeot og Opel.

Vi laver ikke noget uden din godkendelse = ingen ubehagelige overraskelser

Når du booker en tid til serviceeftersyn eller en reparation på vores autoværksted, vil du altid kende prisen på forhånd. Skulle der opstå yderligere reparationer, vil vi altid kontakte dig for godkendelse inden vi begynder på reparationerne, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Har du brug for en lånebil, mens din bil er på værksted?

Har du brug for en lånebil, mens din bil er til reparation? Hos os kan du leje en velholdt Peugeot eller Opel for kun 125 kr. pr. dag + brændstof. Ønsker du en større eller nyere bil? Vi har også det til rådighed for 240 kr. inkl. moms pr. dag + brændstof.

Hvor finder du Maiboms værksted?

Du finder vores autoværksted i Aalborg på Padevænget 3 (Over kæret), kun en kort 13-minutters køretur fra Aalborgs centrum. På dette Peugeot og Opel værksted, står vores dygtige mekanikere altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Med state-of-the-art faciliteter og det nyeste udstyr, sikrer vores værksted i Aalborg, at din bil altid får den bedste behandling. Uanset om det drejer sig om et standardserviceeftersyn, en akut reparation eller en omfattende overhaling, er Maiboms Peugeot og Opel værksted i Aalborg det rette valg. Udover vores tekniske ekspertise, er vi også kendt for vores enestående kundeservice, attraktive priser og førsteklasses arbejdskvalitet.

Hjulskifte på bilen og opbevaring

Hjulskifte & opbevaring

Undgå snavsede fingre og nyd i stedet en kop varm kaffe i vores venterum, i mellemtiden skifter vi dine hjul og efterspænder dem korrekt.

Serviceeftersyn Peugeot og Opel

Maibom V.I.P

Du kvalificeret dig som V.I.P.-kunde blot ved at købe en ny eller brugt Peugeot eller Opel hos os. Oprethold V.I.P.-status ved at overholde bilens rettidige service hos os.
 

Service af aircondition

Aircondition-service

Når vi udfører service på aircondition, laver vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder. og fylder nyt kølemiddel (R134A) på samt olie til kompressoren og sporstof.
 

Serviceaftale hos Maibom Aalborg

Serviceaftaler

Slip for uforudsete udgifter. Med en serviceaftale fra Maibom Aalborg, er bilen altid på toppen.

 

Værkstedslån hos Maibom autoværksted

Værkstedslån

Med værkstedslån kan du dele din regning over 5, 10 eller 20 måneder, regninger fra 500 op til 40.000 kr., helt uden omkostninger. Til samme pris som kontantprisen.

Serviceeftersyn af Peugeot og Opel

Serviceeftersyn

Hver dag passer din peugeot eller Opel godt på dig - så lad os hjælpe med at passe godt på den. Vi er meget opmærksomme på, at vores priser er konkurrencedygtige på både originale reservedele og reparationer.

Hos Maibom kan du og din Peugeot eller Opel trygt benytte vores mange fordele som f.eks. Maibom V.I.P. og samtidig føle sig sikker på, at der gives den bedste og mest konkurrencedygtige pris på mekaniske reparationer og serviceeftersyn.

Prismatch hos Maibom Aalborg betyder, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud fra et autoriseret eller uautoriseret værksted når:

  • Tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde.
  • Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max. 20 km fra Maiboms autoværksted i Aalborg.
  • Tilbuddet må ikke være over 3 uger gammel og skal fremvises forud for påbegyndt arbejde.

Din Peugeot eller Opel personbil har 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring. Men for at beholde garantien kræver det, at du sender bilen til karrosserikontrol hos os nu - dog tidligst 3 måneder før den fylder 4 år. Kontrollen er gratis, og opfylder din bil standarderne, stempler vi efterfølgende dit servicehæfte som bevis for, at garantien fortsætter.

Gratis synstjek hos Maibom Aalborg
Når din bil bliver 4 år gammel bliver den for første gang indkaldt til syn. Herefter skal bilen til syn hvert andet år.

Er den blevet indkaldt, tilbyder vi at lave et gratis synstjek på vores autoriserede Peugeot- og Opel værksted inden den skal synes. Ved det gratis synstjek gennemgår vi din bil for eventuelle fejl og mangler – uden det koster dig noget. Er der reparationer, der bør foretages giver vi dig et tilbud herpå – så kan du sige ja eller nej til tilbuddet.

Vi kører din bil til syn - gratis
Vi tilbyder også helt gratis at køre din bil til syn. Du betaler blot synsgebyret til synshallen og sparer derved turen frem og tilbage til synshallen, hvorefter du kan hente din bil hos os.