Når uheldet er ude, så står vi klar
til at lave din bil så god som ny igen. 
 Du kan føle dig tryg hos Maibom Aalborg.
 

 

 

 

Maibom skadescenter er specialister indenfor skadesarbejde.
Vi har nogle af Danmarks bedste pladesmede og malere.

 

Når din bil får en skade eller du er ude for et uheld, så er det afgørende at vælge det rette værksted for bilreparation. Hos Maibom skadescenter i Aalborg, Peugeot og Opel autoriseret værksted, er din bil i de bedste hænder. Vi er specialister i reparation af bilskader og arbejder tæt sammen med alle forsikringsselskaber for at sikre dig en problemfri oplevelse.

Hvis du har brug for reparation af stenslag, autoskade eller andre bilskader, er Maibom skadescenter dit go-to autoriserede Peugeot og Opel værksted i Aalborg. Vi sikrer, at din bil er i topform og klar til at tage på vejen igen. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 • Samarbejde med alle forsikringsselskaber: Vi hjælper dig med udfyldelse af skadesanmeldelse.

 • Reparation efter fabrikkens forskrifter: Vi sikrer, at din bil repareres i overensstemmelse med fabrikkens anvisninger, hvilket er afgørende for bilens sikkerhed og rustgaranti.

 • Brug af originale reservedele: Såfremt dit forsikringsselskab godkender det, bruger vi kun originale reservedele i vores reparationer.

 • Topkvalificerede pladesmede og malere: Vores team består af nogle af Danmarks bedste fagfolk inden for bilreparation.

 1. Overholdelse af fabrikkens forskrifter: Manglende overholdelse kan føre til tab af rustgaranti og potentielt farlige situationer ved fremtidige uheld.

 2. Specialværktøj og udstyr: Korrekt reparation kræver specialiseret værktøj, som mange uautoriserede værksteder ikke investerer i.

 3. Kvalitetsreservedele: Vi bruger kun reservedele, der opfylder eller overgår fabrikkens specifikationer, hvilket hjælper med at bevare din bils værdi.

 4. Godkendte reparationsmaterialer: Vi bruger kun materialer, der er godkendt af fabrikanten, hvilket minimerer risikoen for fremtidige problemer som rust eller lakskade

 • At bilen repareres iht. fabrikkens foreskrifter. Det kræver abonnement på de forskellige bilfabrikkers reparationsmetoder, og det er ikke alle reparatører, der ofrer penge herpå. Repareres en bil ikke efter fabrikkens forskrifter risikere du som ejer af bilen, at du mister bilens rustgaranti eller endnu værre, at bilen ved et nyt uheld ikke reagerer, som den skal.
 • At det rette værktøj er til rådighed. Eksempelvis er en svejser ikke bare en svejser. Skal der svejses i bilens bærende dele, så er det meget vigtigt at svejsningerne har den rette holdbarhed/brudstyrke. Det kræverspecialværktøj. En svejser med den rette styrke koster ofte mere end 100.000 kr, så nogle vælger at spare denne investering – det kan blive livsfarligt for ejeren af bilen, hvis bilen igen bliver indblandet i en kollision.
 • At der anvendes reservedele af god og ordentlig kvalitet – gerne originale reservedele. Din bil skulle jo gerne bevare sin værdi og ikke blive mindre værd af at have haft en skade.
 • At der anvendes godkendte reparationsmaterialer, d.v.s. eksempelvis primer-produkter, lim, maling m.v., som passer til din bil og som sikrer at der ikke med tiden opstår rust, lakken ”falder sammen”, falmer eller lignende
Lånebil hos Maibom

Gratis Lånebil

Vi ved, at papirarbejdet kan virke uoverskueligt, og det er svært at undvære bilen, når din bil er på værkstedet.

 

Reparation af stenslag

Stenslag / rudeskift

Er du blevet ramt af et irriterende stenslag i forruden? Ingen grund til bekymring! Hos Maibom Skadesværksted i Aalborg tilbyder vi hurtig og effektiv reparation af stenslag til konkurrencedygtige priser.
 

Reparation af ridser

Smart repair

Har du fået en mindre ridse på din bil, f.eks. på kofangeren, for- / bagskærm eller lignende, så kan vi nemlig udføre SMART Repairs (står for Small to Medium Auto Repair Technology).

Book dit værkstedbesøg

Herunder kan du nemt og hurtigt booke en tid til dit værkstedsbesøg hos Maibom - Peugeot & Opel Aalborg, 
så undgår du ventetid på telefon.

Klik og bestil

Christina Niemann

Pladeværkfører

Modtag et uforpligtende tilbud på reparation af skade

Skadeværksted formular