Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

VELKOMMEN TIL Maibom V.I.P.
– FORDELE, FORKÆLELSE OG FORTRINLIGE RABATTER

Vi synes, at du som fast kunde fortjener noget ekstra. Derfor har vi skabt Maibom V.I.P. konceptet. Her får du særlige fordele, mulighed for ekstra rabat, invitationer til events og arrangementer, hvor du kommer før alle andre. Måske skaffer vi dig også ekstra fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere. Vi arbejder i hvert fald hårdt på det.

Er du Peugeot eller Opel ejer?
Du kvalificerer dig som Maibom V.I.P.-kunde blot ved at købe en ny eller brugt Peugeot eller Opel hos os. Det eneste, der skal til for at opretholde din Maibom V.I.P.-status, er at overholde den rettidige service på vores værksted i Aalborg. Så er du garanteret Maibom V.I.P.-status de efterfølgende 12 måneder – indtil det er tid til næste rettidige service.

Peugeot eller Opel service- og reparationsaftale hos Maibom
Har du en Peugeot eller Opel serviceaftale og reparationsaftale, så opretholder du din Maibom V.I.P.-status i hele aftaleforløbet.

Hvis du passer på din Peugeot eller Opel, så passer vi på dig.


FORDELE

Som Maibom V.I.P.-kunde har du mange fordele – se dem alle her:
 

Gratis Assistance på vores autoværksted i Aalborg - 24 Timer i Døgnet

Vores værksted i Aalborg tilbyder gratis assistance 24 timer i døgnet inden for de første 2 år, hvis du skulle opleve driftsstop, breakdown, eller noget andet, der gør kørsel umulig med din Peugeot eller Opel. Derefter er det muligt at tegne et assistance-abonnement på din Peugeot eller Opel.

Læs mere Peugeot Assistance Læs mere Opel Assistance


GRATIS SYNSTJEK på vores autoværksted i Aalborg

Slip for bekymringer om det obligatoriske syn, som Peugeot eller Opel ejer. Som Maibom V.I.P. kunde tilbyder vi et gratis synstjek af din bil. Efter tjekket vil du modtage et uforpligtende tilbud på udbedringer af eventuelle fejl eller mangler fra vores værkstedsteam. 

 
FRI LÅNEBIL VED KASKOSKADER

Som Peugeot eller Opel ejer stiller vi en bil frit til rådighed, hvis du får en kaskoskade.
Kør ned med din skadede bil til vores autoriserede værksted og kør afsted i en gratis lånebil, mens vi reparerer din bil.
Når din bil er færdig på værkstedet, kontakter vi dig, hvorefter du kommer ned og bytter lånebilen til din egen bil - så nemt er det!

Læs mere

 
GRATIS STENSLAGSREPARATION 

Skulle uheldet være ude, så kan du som Maibom V.I.P. kunde, få repareret stenslaget i din forrude ganske gratis.
Så undgår du, at det udvikler sig til større revner og at du må bekoste en helt ny forrude.

 
GRATIS SKIFT AF PÆRER OG VISKERBLADE

Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som Maibom V.I.P.-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.
Tag bilen og kom ned på vores værksted, så sørger vi for at dine pærer og viskerblade på bilen bliver skiftet. 

INVITATIONER OG ARRANGEMENTER

Når vi har danmarkspremiere, holder åbent hus, har prøvekørsel i splinternye Peugeot og Opel modeller og andre spændende arrangementer bliver du selvfølgelig inviteret. 


SÆRTILBUD

Vores Maibom V.I.P.-kunder får løbende ekstra gode tilbud på service og tilbehør. Vi arbejder hele tiden på flere rabatter og tilbud til dig. 

 

 

Lone Wedege Petersen

Kundemodtager

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst