Når det kommer til pleje af din Opel, så er valget af et autoriseret Opel værksted en afgørende beslutning. At vælge en autoriseret Opel forhandler og værksted sikrer ikke kun, at din Opel modtager den bedste mulige service, men det tilføjer også værdi og sikkerhed til din køreoplevelse.

Hvorfor vælge et autoriseret Opel værksted?

Som autoriseret Opel værksted kan Maibom Aalborg tilbyde dig teknikere, der er specialister i Opel.
Du kan være sikker på, at din bil er i de mest kompetente hænder. Vores mekanikere forstår hver eneste detalje af din Opel, fra motor til elektroniske systemer, og bruger de mest avancerede metoder og værktøjer for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Som autoriseret Opel værksted, bruger vi udelukkende originale Opel-reservedele. Dette garanterer, at delene passer perfekt til din bil og opretholder fabrikkens garantier. Med originale dele forlænges bilens levetid og sikres en højere gensalgsværdi.

Ved at benytte et autoriseret værksted opretholder du bilens garantier, og du får sikkerhed for at arbejdet er udført korrekt. Dette er især vigtigt for nyere biler, hvor fabriksgarantien kan være betinget af, at servicen udføres af autoriserede fagfolk.

Vi har adgang til Opels nyeste teknologier og softwareopdateringer. Dette sikrer, at din bil altid er opdateret med de seneste funktioner og sikkerhedsstandarder.

Som autoriserede Opel værksted, kan vi desuden tilbyde en samlet servicepakke, der dækker alt fra regelmæssig vedligeholdelse til reparationer. Med en serviceaftale fra Maibom Opel Aalborg, er bilen altid på toppen. Læs mere om vores serviceaftaler her.

Når du vælger vores værksted, kan du være sikker på, at du får en ærlig og gennemsigtig service. Priserne er konkurrencedygtige, og du får en klar forståelse af, hvad der bliver lavet på din bil, og hvorfor det er nødvendigt.

Når du vælger en autoriseret Opel værksted, vælger du også at investere i din bil. Det sikrer, at din bil er i stand til at yde sit bedste, og det bevarer dens værdi over tid.

Uanset om du søger efter et værksted til rutinemæssig vedligeholdelse eller komplekse reparationer, er vores værksted det sikreste valg for din Opel.

Vi har været autoriseret Opel forhandler og værksted siden den 1. december 2020.

I 2023 kunne vi også kalde os Elite forhandler af Opel. 

Det er vi utrolig stolte af, men hvad betyder det for dig? 

Opel elite forhandler certificeringen er en blåstempling, som kun gives til de allerbedste og mest progressive forhandlere.

Opel elite forhandler certificeringen gives altså kun til de forhandlere, som giver en ekstraordinær kundeoplevelse og udmærker sig ved særlig høj kundetilfredshed, tryghed i handlen, og fremragende kvalitet på værkstedet.

I 2022 kom Opels direktør i Danmark, Christian Haugaard, på overraskelsesvisit for at give de gode nyheder: Erik Maibom A/S i Aalborg er ”Årets Opel-forhandler 2022”. 

Prisen gives til en Opel-forhandler, der kan levere ekstraordinære resultater på alle parametre af salgs- og kundeoplevelsen. En kombination af flotte salgstal, høj kundetilfredshed samt et velsmurt service- og eftermarkeds apparat danner grundstenene for at for at komme i betragtning til prisen som Årets Opel-forhandler.

Book dit værkstedbesøg

Herunder kan du nemt og hurtigt booke en tid til dit værkstedsbesøg hos Maibom - Peugeot & Opel Aalborg, 
så undgår du ventetid på telefon.

Klik og bestil

Originale reservedele fra Maibom Aalborg
Hos os får du kun det bedste fra Opel - vi forhandler nemlig originale dele, så din Opel beholder sin værdi bedst muligt

Læs mere her

Forkælelse til din bil - uanset mærke og model
Vi løser alle opgaver, store som små, når det gælder pleje og rengøring af din bil.
Både udvendigt og indvendigt kan vi få selv den ældste og mest beskidte bil til at se ud som ny igen.

Læs mere her