V.I.Peugeot

VELKOMMEN TIL V.I.PEUGEOT
– FORDELE, FORKÆLELSE OG FORTRINLIGE RABATTER

Vi synes, at du som fast kunde fortjener noget ekstra. Derfor har vi skabt V.I.Peugeot. Her får du særlige fordele, mulighed for ekstra rabat, invitationer til events og arrangementer, hvor du kommer før alle andre. Måske skaffer vi dig også ekstra fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere. Vi arbejder i hvert fald hårdt på det.

I virkeligheden har du kvalificeret dig som V.I.Peugeot-kunde blot ved at købe en ny eller brugt Peugeot hos os. Det eneste, der så skal til for at opretholde din V.I.Peugeot-status er – at du overholder den almindelige rettidige service her hos os. Så er du som minimum garanteret V.I.Peugeot-status de efterfølgende 12 måneder – indtil det er tid til næste rettidige service. Har du en Peugeot Service- og reparationsaftale, opretholder du din V.I.Peugeot-status i hele aftaleforløbet.

Hvis du passer på din Peugeot, så passer vi på dig.


FORDELE

Som V.I.Peugeot-kunde har du mange fordele – se dem alle her:


PEUGEOT ASSISTANCE

Gratis assistance 24 timer i døgnet, inden for de første 2 år, hvis du oplever driftsstop, breakdown eller andet, der gør kørsel umulig. Derefter er det muligt at tegne Peugeot assistance abonnement

-> Læs mere

 
GRATIS SYNSTJEK

Som Peugeot-ejer behøver du ikke længere bekymre dig om det obligatoriske syn. Vi tjekker din bil gratis før et syn.

-> Læs mere

 
FRI LÅNEBIL VED KASKOSKADER

Som Peugeot-ejer stiller vi en bil frit til rådighed, hvis du får en kaskoskade.

-> Læs mere

 
GRATIS STENSLAGSREPARATION

Vi reparerer stenslag i din forrude ganske gratis – så undgår du, at det udvikler sig til større revner og at du må bekoste en helt ny forrude.

 
GRATIS SKIFT AF PÆRER OG VISKERBLADE

Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

 
INVITATIONER OG ARRANGEMENTER

Når vi har danmarkspremiere, holder åbent hus, har prøvekørsel i splinternye Peugeot-modeller og andre spændende arrangementer bliver du selvfølgelig inviteret. 


SÆRTILBUD

Vores V.I.Peugeot-kunder får løbende ekstra gode tilbud på service og tilbehør. Og vi arbejder hele tiden på flere rabatter og tilbud til dig. 

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst