Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

Hver dag passer din peugeot eller Opel godt på dig - så lad os hjælpe med at passe godt på den.

Efterhånden som din Peugeot eller Opel kommer op i årene, har den mere og mere brug for pleje og vedligeholdelse. Og din bil holder også længere end du tror, når blot du lader et autoriseret værksted tage sig kærligt af den. Om den er fyldt 5 eller 10 år, fortjener den stadig at blive serviceret af uddannede mekanikere – og med originale reservedele. Derfor har vi skabt Service 5+ og Service 10+. Begge er særlig fordelagtige serviceftersyn til din bil, alt efter om den har rundet 5 år eller om den er 10 år og ældre. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen og sørge for, at din Peugeot eller Opel personbil er i god og forsvarlig mekanisk stand – også når den ikke længere er helt ny.

Så kan du trygt køre ud i det blå – også selvom din bil har rundet 5 og 10 år.

Vi er meget opmærksomme på, at vores priser er konkurrencedygtige på både originale reservedele og reparationer. Prisen er jo det mest almindelige argument for at gå til et uautoriseret værksted. Men se det også i et lidt større perspektiv: Et er, at værdien af din Peugeot eller Opel på længere sigt kan falde betragteligt. Noget andet er, at sikkerheden kan blive dårligere. Det er en unødvendigt høj pris at betale.

 

HVAD KOSTER BASISEFTERSYN ?

Se videon og få en kort forklaring omkring hvordan videotjek bruges på værkstedet hos Maibom Aalborg.

Vi gennemgår bilen og filmer eftersynet, så du kan se at bilen ser fin ud, eller hvor den evt. fejler.

Vi sender efterfølgende videoen til dig, med tilbud på de ting der skal laves. Så kan du selv vinke af hvad du vil have lavet og hvad du ikke vil have lavet - nemt og overskueligt.

Kom ind og få lavet et serviceeftersyn hos Maibom Aalborg!

Charlotte Rask Gregersen

Kundemodtager

Lone Wedege Petersen

Kundemodtager

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst