Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

VELKOMMEN TIL Maibom V.I.P.
– FORDELE, FORKÆLELSE OG FORTRINLIGE RABATTER

Vi synes, at du som fast kunde fortjener noget ekstra. Derfor har vi skabt Maibom V.I.P. konceptet. Her får du særlige fordele, mulighed for ekstra rabat, invitationer til events og arrangementer, hvor du kommer før alle andre. Måske skaffer vi dig også ekstra fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere. Vi arbejder i hvert fald hårdt på det.

I virkeligheden har du kvalificeret dig som Maibom V.I.P.-kunde blot ved at købe en ny eller brugt Peugeot eller Opel hos os. Det eneste, der så skal til for at opretholde din Maibom V.I.P.-status er – at du overholder den almindelige rettidige service her hos os. Så er du som minimum garanteret Maibom V.I.P.-status de efterfølgende 12 måneder – indtil det er tid til næste rettidige service. Har du en Peugeot eller Opel Service- og reparationsaftale, opretholder du din Maibom V.I.P.-status i hele aftaleforløbet.

Hvis du passer på din Peugeot eller Opel, så passer vi på dig.


FORDELE

Som Maibom V.I.P.-kunde har du mange fordele – se dem alle her:


ASSISTANCE

Gratis assistance 24 timer i døgnet, inden for de første 2 år, hvis du oplever driftsstop, breakdown eller andet, der gør kørsel umulig. Derefter er det muligt at tegne et assistance abonnement på din Peugeot eller Opel.

Læs mere Peugeot Assistance Læs mere Opel Assistance

 
GRATIS SYNSTJEK

Som Peugeot eller Opel ejer behøver du ikke længere bekymre dig om det obligatoriske syn. Vi tjekker din bil gratis før et syn, hvorefter du vil få et uforpligtende tilbud på udbedringer af eventuelle fejl/mangler.

 
FRI LÅNEBIL VED KASKOSKADER

Som Peugeot eller Opel ejer stiller vi en bil frit til rådighed, hvis du får en kaskoskade.

Læs mere

 
GRATIS STENSLAGSREPARATION

Vi reparerer stenslag i din forrude ganske gratis – så undgår du, at det udvikler sig til større revner og at du må bekoste en helt ny forrude.

 
GRATIS SKIFT AF PÆRER OG VISKERBLADE

Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som Maibom V.I.P.-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

 
INVITATIONER OG ARRANGEMENTER

Når vi har danmarkspremiere, holder åbent hus, har prøvekørsel i splinternye Peugeot og Opel modeller og andre spændende arrangementer bliver du selvfølgelig inviteret. 


SÆRTILBUD

Vores Maibom V.I.P.-kunder får løbende ekstra gode tilbud på service og tilbehør. Og vi arbejder hele tiden på flere rabatter og tilbud til dig. 

 

 

Lise Skov

Kundeansvarlig

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst