Professionelt og autoriseret
værkstedsteam, som tager 
hånd om dig og din bil.
 

 

 

 

Autoriseret Peugeot- og Opelværksted med service i topklasse.

Du og din bil er i trygge hænder, når du vælger Maibom som dit Peugeot- og Opelværksted. Hos Maibom deltager vores mekanikere og pladesmede løbende i kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret med de rette reparationsmetoder og kan lynhurtigt kan foretage fejlfinding og reparation. Du kan derfor trygt komme ind til vores værksted.

Autoriseret, hurtigt og billigt værksted

Vi reparerer Peugeot- og Opelbiler hele dagen - hver dag. Derfor er vi både gode, hurtige og prisbillige, når du skal have repareret din Peugeot eller Opel. Du kender det sikkert fra dit job – det man laver hele tiden er man både god og hurtig til. Sådan er det også hos os.

Vi laver ikke noget uden din godkendelse = ingen ubehagelige overraskelser
Når du bestiller tid til serviceeftersyn eller en reparation på vores værksted, så kender du altid prisen, inden vi går i gang. Dukker der andre reparationer op i mellemtiden, så kontakter vi dig og tager en dialog om en evt. reparation, inden vi laver mere på din bil. Du kender altid prisen på forhånd, så du ved, hvad du tager stilling til – så slipper du for ubehagelige overraskelser når bilen skal hentes og regningen betales.

Har du brug for en lånebil, mens din bil er på værksted?
Du kan leje en bil for blot 125 kr pr. dag + brændstof. Bilen er en brugt Peugeot eller Opel, der er i god vedligeholdt stand og rigtig fin til at smutte på arbejde eller hjem i. Har du brug for en lidt større eller nyere og bedre bil har vi også det til rådighed. Lejeprisen for disse biler er 240 kr inkl. moms pr. dag + brændstof.

Hjulskifte & opbevaring

Undgå snavsede fingre og nyd i stedet en kop varm kaffe i vores venterum, i mellemtiden skifter vi dine hjul og efterspænder dem korrekt.

Maibom V.I.P

Du kvalificeret dig som V.I.P.-kunde blot ved at købe en ny eller brugt Peugeot eller Opel hos os. Oprethold V.I.P.-status ved at overholde bilens rettidige service hos os.
 

Aircondition-service

Når vi udfører service på aircondition, laver vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder. og fylder nyt kølemiddel (R134A) på samt olie til kompressoren og sporstof.
 

Serviceaftaler

Slip for uforudsete udgifter. Med en serviceaftale fra Maibom Aalborg, er bilen altid på toppen.

 

Værkstedskonto

Med værkstedskonto kan du dele din regning over 10 eller 20 måneder, regninger fra 500 op til 40.000 kr., helt uden omkostninger. Til samme pris som kontantprisen.

Serviceeftersyn

Hver dag passer din peugeot eller Opel godt på dig - så lad os hjælpe med at passe godt på den. Vi er meget opmærksomme på, at vores priser er konkurrencedygtige på både originale reservedele og reparationer.

Hos Maibom kan du og din Peugeot eller Opel trygt benytte vores mange fordele som f.eks. Maibom V.I.P. og samtidig føle sig sikker på, at der gives den bedste og mest konkurrencedygtige pris på mekaniske reparationer og serviceeftersyn.

Prismatch hos Maibom betyder, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud fra et autoriseret eller uautoriseret værksted når:

  • Tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde.
  • Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max. 20 km fra Maibom.
  • Tilbuddet må ikke være over 3 uger gammel og skal fremvises forud for påbegyndt arbejde.

Din Peugeot eller Opel personbil har 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring. Men for at beholde garantien kræver det, at du sender bilen til karrosserikontrol hos os nu - dog tidligst 3 måneder før den fylder 4 år. Kontrollen er gratis, og opfylder din bil standarderne, stempler vi efterfølgende dit servicehæfte som bevis for, at garantien fortsætter.

Gratis synstjek hos Maibom Aalborg
Når din bil bliver 4 år gammel bliver den for første gang indkaldt til syn. Herefter skal bilen til syn hvert andet år.

Er den blevet indkaldt, tilbyder vi at lave et gratis synstjek på vores autoriserede Peugeot- og Opel værksted inden den skal synes. Ved det gratis synstjek gennemgår vi din bil for eventuelle fejl og mangler – uden det koster dig noget. Er der reparationer, der bør foretages giver vi dig et tilbud herpå – så kan du sige ja eller nej til tilbuddet.

Vi kører din bil til syn - gratis
Vi tilbyder også helt gratis at køre din bil til syn. Du betaler blot synsgebyret til synshallen og sparer derved turen frem og tilbage til synshallen, hvorefter du kan hente din bil hos os.