Hjulskifte - kun 335 kr.

Billig hjulskift hos Maibom Aalborg
Skift mellem sommer- og vinterhjul koster 335 kr. pr. gang. Har du en serviceaftale på din bil hos os, kan du vælge at lade hjulskifte indgå i serviceaftalen.

Vi tager hånd om dig og skifter mens du venter
Når du har dine hjul opbevaret hos os, sms'er vi til dig, og minder dig om, når det er tid til at skifte mellem sommer- og vinterhjul og omvendt, hvilket typisk er i oktober/november og april/maj.

Når du skal have skiftet hjul, er det muligt at bestille 'ventetider' på værkstedet, hvilket betyder at du frit kan nyde en kop kaffe/the, se TV, læse i et af vores mange blade, surfe på vores WiFi i vores venteområde, imens vi skifter dine hjul.

Hvornår er 'ventetiderne' og hvor lang tid tager hjulskiftet?
Ventetider er kl. 8 eller i tidsrummet fra kl. 12.30-15.00 - fredag dog kun til 14.30. Hjulskiftet tager ca. 45-60 minutter, forudsat at der ikke skal laves yderligere arbejde.

Brug de rigtige hjulbolte og spænd hjulene korrekt
Det er en god idé, at lade os klare hjulskiftet på din bil. Vi sikrer, at de rigtige bolte bruges. Vær obs på, at det ikke er de samme bolte man bruger til stål- og alufælge. Anvender du de forkerte bolte, risikerer du i værste fald at hjulene 'løber' af. Vi efterspænder altid dine hjul med momentnøgle - det sikrer at hjulene er spændt korrekt - hverken for meget eller for lidt. Bliver hjulene spændt med for meget vægt, så risikerer du at ødelægge bilens bremser.

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst