- og tager din og vores sikkerhed alvorligt!

I disse dage er sikkerhed ikke noget at spøge med. Vi har allesammen et super stort samfundsansvar for at mindske smitterisikoen mest muligt. Derfor har vi taget en række alvorlige og nødvendige tiltag i brug, for at du fortsat trygt og sikkert kan besøge vores værksted og salgsafdeling - mens vi samtidig passer bedst muligt på vores medarbejdere.

Åbent som normalt:

Vores åbningstider er helt som de plejer

Vi har alle folk på arbejde og kan i den forbindelse foretage eftersyn, skader mv.

Hvis du ønsker at undgå fysisk kontakt i denne specielle situation vi har i Danmark pt, er du velkommen til at putte nøglen i vores postkasse, så finder vi den der. Ønsker du at vente mens vi laver din bil, er du selvfølgelig velkommen til det. Når vi er færdige med din bil, spritter vi naturligvis rat og gearknop af.

Hos Maibom kan du og din Peugeot trygt benytte vores mange fordele som f.eks. V.I.Peugeot og samtidig føle sig sikker på, at der gives den bedste og mest konkurrencedygtige pris på mekaniske reparationer og serviceeftersyn.

Prismatch hos Maibom betyder, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud fra et autoriseret eller uautoriseret værksted når:

• Tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde.

• Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max. 20 km fra Maibom.

• Tilbuddet må ikke være over 3 uger gammel og skal fremvises forud for påbegyndt arbejde.

Vi sikrer medarbejdernes økonomi:

Vi ved, at vi står i en ekstraordinær situation og vi kan meget hurtigt blive udfordret økonomisk, idet vi har mange mennesker ansat der skal have og har fortjent deres løn.

Vi håber derfor, at vores kunder fortsat vil få serviceret deres bil og de der påtænker at skifte bil vil handle - vi er klar. Vi tilbyder gerne levering på kundens egen adresse.

Kollektiv trafik frarådes på grund af smitterisiko

- giver behov for mere sikker og personlig transport.

Efter myndighederne har frarådet, at transportere sig med kollektiv transport i myldretiden, er der en vis øget interesse i efterspørgslen på køb og leasing af biler. Med en uklar udsigt til hvor længe situationen kommer til at vare ved, er der forståeligt opstået et nyt behov de seneste dage.

Se vores mange nye kampagnemodeller

Se vores mange attraktive privatleasingtilbud

Se vores mange brugte biler til skarpe priser

Pas godt på hinanden og ”lad os stå sammen ved fornuftig afstand” og udvise omtanke, så kommer vi bedst igennem denne helt ekstraordinære situation, hvor vi virkelig skal tænke på de mest sårbare og begrænse smitten.

###IMAGE###

###FIRST_NAME### ###MIDDLE_NAME### ###LAST_NAME###

###TITLE###

###DESCRIPTION###

###IMAGE###

###FIRST_NAME### ###MIDDLE_NAME### ###LAST_NAME###

###TITLE###

###DESCRIPTION###