Peugeot 108 Like 1.0 e-VTi 72 HK

Peugeot 108 er en fantastisk smart og let kørt bil. Den er en ideél bybil – let at komme rundt med, let at parkere. Bilen egner sig også fantastisk som pendler bil, da bilen kører rigtig langt på literen (op til 26,3 km/l), har billige driftsudgifter og en meget lav og billig ejerafgift. Så uanset om du søger en bybil, en pendlerbil, bil nr. 2 i husstanden, en ekstra bil, en økonomisk benzinbil eller en forældrekøb bil, så er Peugeot 108 et godt valg. Det er vores erfaring, at Peugeot 108 også holder en god gensalgspris, så Peugeot 108 er helt igennem et godt bilkøb. 

Peugeot 108 fås i en række forskellige udstyrsvarianter. Like-modelvarianten er godt udstyret med bl.a. aircondition, bluetooth til telefon og musik, elruder for, multifunktionsrat, dæktryksovervågning, fjernbetjent centrallås m.v.

Vi er gerne behjælpelig med et tilbud på en attraktiv finansiering og/eller forsikring til bilen. 

Kontakt Sælger
Forsikringsprisen for denne bil
Du får 1. måneds forsikring gratis, når du tegner forsikring gennem Peugeot-forhandlerforeningens bilforsikring via IF – og en skræddersyet fordelagtig pris bagefter …
Læs mere
Beregn dit billån her Klik her
Ovenstående pris er inkl. leveringsomkostninger. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Gælder så længe lager haves

HVOR MEGET ER DIN BRUGTE BIL VÆRD?

Overvejer du at købe ny bil og er din brugte bil af stor værdi? Den kan være med til at finansiere den nye.

Få vurderet din brugte bil her, og lad værdien indgå i tilbuddet på en ny. Indtast dit registreringsnummer nedenfor, og se hvor meget din brugte bil er værd.