Ny Peugeot Expert

Så er den nye Peugeot Expert her! Du kan servicelease den fra blot 1.495 kr. om måneden. Peugeot Expert har fået nyt markant design, som giver den et robust og elegant look. Expert fås i tre længder og er velindrettet med masser af aflæggeplads og opbevaringsrum. Motorprogrammet består af 5 kraftfulde BlueHDi-motorer på hhv. 95, 115, 120, 150 og 180 hk med automatgear.

Med 120 eller 150 hk under hjelmen, har du mulighed for at trække op til 2.500 kg. Peugeot Experts lave vægt resulterer i klassens bedste brændstoføkonomi med op til 19,6 km/l og laveste CO2-emission. Så sæt blot forventningerne højt og kom og oplev den nye Peugeot Expert.

Den perfekte varevogn

Der var mange gode grunde til at Peugeot Expert er den perfekte varevogn. Men især muligheden for både en kompakt L1 version og de længere L2 / L3, det eksklusive og markante design, den suveræne brændstoføkonomi på op til 19,2 km/l og dermed klassens laveste grønne ejer afgift trak gevaldigt op.

Ud over masser af motorkraft og gode køreegenskaber, introducerer Peugeot Expert flere nyskabelser på varebiler, så som håndfri elektrisk åbning af skydedøre, fleksibel indretning med ModuWork, automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, headup-display, vognbane assistent, skilte genkendelse og meget mere. Kort sagt kan den nye Expert fås med samme komfort og sikkerheds optioner, som moderne personbiler. 

Sikkerheden er også med helt i top og Experten har som personbil opnået de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP´s crashtest.

Udstyret med ModuWork, giver den praktiske nye Peugeot Expert mulighed for at medbringe over 4 m. lang last på en helt flad vognbund, samtidig med at der stadig er 2 siddepladser foran.
Du kan vippe det ene passagersæde op og derefter kan den store luge i skillevæggen mellem varerum og kabine åbnes.

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst