Erhvervsleasing af den nye Peugeot 3008 SUV på hvide plader

Et elegant og utraditionelt design, revolutionerende teknologi og unikke køreegenskaber. Med denne kombination har Peugeot skabt den kompromisløse nye 3008 SUV.

Oplev selv, hvorfor den nye 3008 med automatisk nødbremsesystem og 12,3” digital instrumentering markerer sig, og sætter standarden i SUV-klassen. Og endda til en utrolig stærk fra-pris. 

Den nye PEUGEOT 3008 rammer et segment, der oplever kraftig vækst over hele verden: C-SUV segmentet. Den skal ikke blot tage kampen op med et stigende antal konkurrenter, men vise en ny vej for de kunder, der ønsker en anderledes og overraskende biloplevelse. Med den nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit, et inspirerende design, et optimeret karosseri og undervogn samt en række high-tech udstyr er målet for den nye 3008, at den skal skille sig ud fra mængden som en inkarnation af den moderne bil og blive en dominerende spiller i den mellemstore SUV-klasse.

Kraftfulde og effektive motorer

Den særlige fokus på karosseriet og vægtreduktion spiller en afgørende rolle i den konstante søgen efter reduktion af brændstofforbrug og CO2-udledning. Dette er i 3008 kombineret med et aerodynamisk design og brugen af dæk med lav rullemodstand (Ultra Low Rolling Resistance), hvilket gør den best in class, når det gælder benzinmotorer.

Vores erhvervskonsulenter Palle og Lasse regner gerne på et attraktiv tilbud til dig.

Klik her og udfyld formular

Læg mærke til de smukke omgivelser, når du sætter dig ind bag rattet. Peugeot 3008 inviterer dig til at opdage et 100% digitalt univers i det nye spektakulære Peugeot i-Cockpit®. 8" touch-skærm, digitalt instrumentpanel med individuel konfiguration og brugeropsætning, lille kompakt rat med indbyggede betjeningsknapper og automatgearkasse er altsammen med til yderligere at øge køreglæden.


Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst