Professionelt, seriøst og
passioneret team når det
gælder lakering & maling.
 

 

 

 

Maibom Peugeot Aalborgs malerværksted


Vores malerværksted laver kvalitetsarbejde på din bil. Vi maler med miljøvenlige vandbaserede lakker af bedste kvalitet. Vores professionelle malerteam uddannes løbende hos vores lakleverandør – BASF Tyskland – og er løbende på kurser for at holde sig ajour med udviklingen i laktyper og reparationsmetoder.

Ønsker du at få udbedret en skade?
Under Skadeværksted kan du udfylde en uforpligtende kontakt-formular vedr. en skade på din bil og sende til os. Klik her for at komme til formularen...

Vi maler primært person- og varebiler, men har du brug for at få malet designermøbler, inventar m.v.,
så giver vi også gerne en pris herpå.

Ring på tlf. 96316480

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du de oftest stillede spørgsmål vedr. malerafdelingen

Vi kan altid tage din bil ind, men hvornår vi har tid til at reparere den, afhænger af hvor travlt vi har. Som regel har vi tid til at gå igang med bilen, dagen efter du afleverer den hos os. Ring til os på 96 31 64 60 - så kan vi fortælle dig, hvornår vi kan gå igang med din bil.

Når du afleverer din bil hos os, giver vi dig en vurdering af, hvornår den er klar. Når din bil er klar, ringer vi til dig, hvorefter du kan komme ned i vores åbningstider eller i weekenden mellem 10.00 og 16.00, og hente din bil.

Kun når vi har set skaden på din bil, kan vi vurdere, hvor lang tid skaden tager at udbedre. Vi kan dog i telefonen nemt give dig et bud på, hvor lang tid skaden vil tage at reparere.

Prisen er fuldstændig afhængig af skaden, da ingen skader er ens. Vi anbefaler at du kommer ned til os - så kigger vi gerne på din bil og giver dig et overslag på prisen - naturligvis uden beregning.

Har du bestilt tid, kan du sagtens sætte bilen hos os i weekenden mellem 10.00 og 16.00 og give nøglerne tl vores sælgere, der er på arbejde der, hvorefter du kører hjem i din lånebil. Hvis det er muligt for dig, vil vi gerne du kan afhente din bil i hverdagene. Det er pga. vi gerne vil gennemgå bilen med dig efter reparationen, samt vi vil kunne besvare eventuelle spørgsmål. du måtte have. Passer det dig bedst i weekenden, er det selvfølgelig ok. Der kan vores sælgere udlevere nøglen mellem kl. 10.00 og 16.00. Så kan vi klare samtalen over telefonen.

Det kan du tro. Vi har nogle af de bedste karrosseriteknikere og autolakerere.

Der er altid 3 års garanti på den reparation, vi laver på din bil.

Lånebilen er gratis. Du har en selvrisiko ved brug af lånebilen på 5.000 kr. i tilfælde af skader på bilen. Selvrisikoen kan du slippe for mod at betale 75 kr. pr. dag, dog maks. 299 kr.

Lånebilen skal være i den stand, du modtog den i, når du afleverer den igen. Det er ikke tilladt at ryge i lånebilen, samt det er heller ikke tilladt at have husdyr med i bilen.

Vi har åbent mandag-torsdag fra 7.30-16.00 og fredag fra 7.30 til 15.30

Christina Niemann

Pladeværkfører

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud!

Kontaktinformationer
Beskrivelse af opgave