Hos Maibom får du serviceeftersyn i topklasse

Du og din bil er i trygge hænder, når du vælger Maibom som dit Peugeot- og Opelværksted. Hos Maibom deltager vores mekanikere og pladesmede løbende i kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret med de rette reparationsmetoder og kan lynhurtigt kan foretage fejlfinding og reparation. Du kan derfor trygt komme ind til vores værksted.

Autoriseret, hurtigt og billigt værksted

Vi reparerer Peugeot- og Opelbiler hele dagen - hver dag. Derfor er vi både gode, hurtige og prisbillige, når du skal have repareret din Peugeot eller Opel. Du kender det sikkert fra dit job – det man laver hele tiden er man både god og hurtig til. Sådan er det også hos os.

Vi laver ikke noget uden din godkendelse = ingen ubehagelige overraskelser
Når du bestiller tid til serviceeftersyn eller en reparation på vores værksted, så kender du altid prisen, inden vi går i gang. Dukker der andre reparationer op i mellemtiden, så kontakter vi dig og tager en dialog om en evt. reparation, inden vi laver mere på din bil. Du kender altid prisen på forhånd, så du ved, hvad du tager stilling til – så slipper du for ubehagelige overraskelser når bilen skal hentes og regningen betales.

Har du brug for en lånebil, mens din bil er på værksted?
Du kan leje en bil for blot 125 kr pr. dag + brændstof. Bilen er en brugt Peugeot eller Opel, der er i god vedligeholdt stand og rigtig fin til at smutte på arbejde eller hjem i. Har du brug for en lidt større eller nyere og bedre bil har vi også det til rådighed. Lejeprisen for disse biler er 240 kr inkl. moms pr. dag + brændstof.

Mekanisk værksted

Mekanisk værksted varetager; service, mekaniske- og elektroniske reparationer, syn, hjul- og dækskift, softwareopdateringer m.m.

Skadeværksted

Skadeværksted varetager; skadeanmeldelser fra forsikringsselskaber, pladearbejde, stenslag, rudeskift m.m. 

Malerværksted

Malerværksted varetager; malerarbejde på person- og varebiler, vandslibning af dybere ridser, omlakering af inventar m.m.

Book værkstedbesøg

Herunder kan du nemt og hurtigt booke en tid til et værkstedsbesøg, så undgår du ventetid på telefon.

Klik og bestil

Forkælelse til din bil - uanset mærke og model
Vi løser alle opgaver, store som små, når det gælder din bil. Både udvendigt og indvendigt kan vi få selv den ældste og mest beskidte bil til at se ud som ny igen.

Læs mere her

Originale reservedele fra Maibom Aalborg
Hos os får du kun det bedste fra Peugeot og Opel - vi forhandler nemlig originale dele, så din Peugeot eller Opel beholder sin værdi bedst muligt

Læs mere her