Værksted

Hos Maibom får du serviceeftersyn i topklasse

Du og din bil er i trygge hænder, når du vælger Maibom som dit Peugeot-værksted. Hos Maibom deltager vores mekanikere og pladesmede løbende i kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret med de rette reparationsmetoder og kan lynhurtigt kan foretage fejlfinding og reparation. Du kan derfor trygt komme ind til vores værksted.

Autoriseret, hurtigt og billigt værksted

Vi reparerer Peugeot-biler hele dagen - hver dag. Derfor er vi både gode, hurtige og prisbillige, når du skal have repareret din Peugeot. Du kender det sikkert fra dit job – det man laver hele tiden er man både god og hurtig til. Sådan er det også hos os.

Vi laver ikke noget uden din godkendelse = ingen ubehagelige overraskelser
Når du bestiller tid til serviceeftersyn eller en reparation på vores værksted, så kender du altid prisen, inden vi går i gang. Dukker der andre reparationer op i mellemtiden, så kontakter vi dig og tager en dialog om en evt. reparation, inden vi laver mere på din bil. Du kender altid prisen på forhånd, så du ved, hvad du tager stilling til – så slipper du for ubehagelige overraskelser når bilen skal hentes og regningen betales.

Har du brug for en lånebil, mens din bil er på værksted?
Du kan leje en bil for blot 125 kr pr. dag + brændstof. Bilen er en brugt Peugeot, der er i god vedligeholdt stand og rigtig fin til at smutte på arbejde eller hjem i. Har du brug for en lidt større eller nyere og bedre bil har vi også det til rådighed. Lejeprisen for disse biler er 240 kr inkl. moms pr. dag + brændstof.

Har du brug for reparation af din bil?
Læs om vores skadesværksted hos Maibom Peugeot Aalborg her...
Læs om vores malerværksted hos Maibom Peugeot Aalborg her...

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst