Maibom skadescenter er specialister indenfor skadesarbejde.
Vi har nogle af Danmarks bedste pladesmede og malere.

Gratis Lånebil

GRATIS LÅNEBIL VED SKADE

Vi ved, at papirarbejdet kan virke uoverskueligt, og det er svært at undvære bilen, når din bil er på værkstedet. Derfor hjælper vi dig med skadesanmeldelse og tilbyder dig en gratis lånebil i hele reparationsperioden – uanset hvilket bilmærke du kører i, og hvilket forsikringsselskab, du er forsikret hos.

Som kunde hos Maiboms skadeværksteds får du en række fordele og det koster ikke ekstra!

Samarbejde med alle forsikringsselskaber
Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse
Reparation iht fabrikkens forskrifter - hver gang!
Anvendelse af originale reservedele såvidt forsikringsselskabet godkender dette.
Forsat rustgaranti på din bil
Nogle af Danmarks bedste pladesmede og malere
Skaden på din bil repareres af profesionelle pladesmede

Når din bil får en skade er det vigtigt, at du vælger reparatør med omhu.
Det er ikke alle, der kan reparere en skade, selvom de siger, de kan.

KORREKT REPARATION KRÆVER:

- At bilen repareres iht fabrikkens foreskrifter. Det kræver abonnement på de forskellige bilfabrikkers reparationsmetoder, og det er ikke alle reparatører, der ofrer penge herpå. Repareres en bil ikke efter fabrikkens forskrifter risikere du som ejer af bilen, at du mister bilens rustgaranti eller endnu værre, at bilen ved et nyt uheld ikke reagerer, som den skal.


- At det rette værktøj er til rådighed. Eksempelvis er en svejser ikke bare en svejser. Skal der svejses i bilens bærende dele, så er det meget vigtigt at svejsningerne har den rette holdbarhed/brudstyrke. Det kræverspecialværktøj. En svejser med den rette styrke koster ofte mere end 100.000 kr, så nogle vælger at spare denne investering – det kan blive livsfarligt for ejeren af bilen, hvis bilen igen bliver indblandet i en kollision.

- At der anvendes reservedele af god og ordentlig kvalitet – gerne originale reservedele. Din bil skulle jo gerne bevare sin værdi og ikke blive mindre værd af at have haft en skade.

- At der anvendes godkendte reparationsmaterialer, d.v.s. eksempelvis primer-produkter, lim, maling m.v., som passer til din bil og som sikrer at der ikke med tiden opstår rust, lakken ”falder sammen”, falmer eller lignende

Modtag et uforpligtende tilbud på reparation af skade

Skadeværksted formular