Serviceaftaler

Serviceaftale til fast månedlig pris - nemt og budgetsikkert
En Maibom service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for værkstedsregninger og uforudsete udgifter - nemt og budgetsikkert og til en særdeles attraktiv pris. Den månedlige betaling sker via PBS-betalingsservice.

Med en Maibom service- og reparationsaftale, er bilen dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode - eller det aftalte antal km. Priser afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

Din bil bliver professionelt behandlet af vores autoriserede Peugeot-mekanikere på vores autoriserede Peugeot værksted, der har høj ekspertise og som kender din bil, og som bruger specialværktøjer og originale dele - hvilket bevarer værdien og garantien på din bil.

Rabat
Prisen på en serviceaftale er meget attraktiv. Rent faktisk så har vi prissat serviceaftalen ca. 15% under, hvad der normalt koster at vedligeholde en tilsvarende bil, som din, efter regning - så der er penge at spare.

Overhold serviceeftersyn
Det er vigtigt, at du følger Peugeots retningslinjer for rettidig serviceeftersyn, så du sikrer optimal vedligeholdelse af din Peugeot. Du får også Peugeot Motorgaranti, der betyder, at din bils motor- og gearkasse er dækket op til 200.000 km, dog maks. 10 år.

Kan altid opsiges
Din service- og reparationsaftale kan altid opsiges med mindst én måneds varsel.

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst