Køb af ny/brugt bil og privatleasing

Ofte stillede spørgsmål

Køb af ny eller brugt bil

Tager I min bil i bytte?

 • Ja, vi køber med glæde din gamle bil af dig, så du nemt og overskueligt kan købe en ny eller brugt bil hos os. Så slipper du for besværet med selv at sætte den til salg og du slipper også for uvisheden for, hvornår, hvis overhoved, du får den solgt.

Hvad koster det mig at finansiere bilkøbet?

 • For at kunne regne dette ud, har vi brug for at vide hvor meget bilen du vil købe, koster - samt om vi skal modregne prisen for din egen, gamle bil. Når der er styr på dette, kan vi give dig en pris på finansieringen.

Er der serviceaftale med i prisen?

 • Både ved køb af ny og brugt bil hos os, er det muligt for dig at tegne en serviceaftale. Om du benytter dig af det, er op til dig selv.

Må jeg benytte mit eget forsikringsselskab?

 • Det er op til dig selv, hvilken forsikring du ønsker at tegne på din bil. For mange af vores, især yngre, kunder, kan vores eget tilbud bedst betale sig - men det er op til dig selv, hvilket selskab du anvender.

Er min nye bil galvaniseret - og hvad med undervognsbehandling?

 • Næsten alle vores biler er galvaniseret fra fabrikken af, du kan høre en af vores sælgere om det er tilfældet på den model, du er interesseret i. En undervognsbehandling er aldrig en skidt ting, at få gjort på din bil - hvor tit du vil, er op til dig - en god idé er at holde det ved lige, således din bil bedst muligt holder sin værdi, til den dag, den evt. skal sælges igen.

Leasing af bil

Er jeres leasing lavet i samarbejde med FDM?

 • Ja.

Tager I min bil i bytte, hvis jeg vil lease?

 • Ja, vi køber med glæde din gamle bil af dig, så du nemt og overskueligt kan lease en bil hos os. Så slipper du for besværet med selv at sætte den til salg og du slipper også for uvisheden for, hvornår, hvis overhoved, du får den solgt.

Hvad dæk bliver bilen leveret med?

 • Vores leasingbiler bliver alle leveret på sommerdæk og stålfælge, medmindre andet er skrevet. Vi giver altid, i tilfælde af leasing af en bil hos os, et fordelagtigt tilbud på vinterdæk.

Hvad med under- og overkørte kilometer?

 • Kører du over det kilometerantal, du har tegnet leasingaftalen for, skal du betale. Kører du under kilometerantallet, får du penge igen. Hvor meget det koster, og hvor meget du får igen, er både afhængig af model, motorstørrelse/udstyrsvariant og valgte kilometer - så tag kontakt til vores salgsafdeling på 96 31 64 22, så kan de fortælle dig om prisen på netop den model, du vil lease.

Er service gratis på min leasingbil?

 • Tilknyttet med din leasingaftale, er der en serviceaftale, hvilket betyder at, hvis der går noget i stykker på bilen, så reparerer vi det gratis i hele din leasingperiode. Dette gælder dog ikke trafikskader eller andre selvforskyldte skader på bilen, hvilket går under din selvrisiko i dit forsikringsselskab og derved uden om os.

Må jeg anvende mit eget forsikringsselskab?

 • Det er op til dig selv, hvilket forsikringsselskab du vælger at anvende i din leasingperiode - dog skal det være med kasko. Vi har altid udarbejdet et billigt tilbud i samarbejde med vores samarbejdspartnere, som du frit kan benytte dig af.

Hvad sker der ved tilbagelevering af leasingbilen?

 • Når du afleverer din leasingbil tilbage til os, gennemgår FDM bilen for eventuelle skader. Er der buler/skader mv. på bilen, udarbejder FDM en pris på, hvad det vil koste at reparere skaden, hvilket du bliver pålagt at betale. Almindeligt slid på sæder, instrumentbord, rat, gulv, lister mv., er naturligvis tilladt.