Peugeot firmabil

En firmabil er en bil, som medarbejderen får stillet til rådighed af sin arbejdsgiver. Det er din arbejdsgiver, der betaler for bilen og du kan gøre brug af bilen både arbejdsmæssigt og privat. Benytter du firmabil til privat kørsel, skal du betale skat af den fri rådighed, det er dog underordnet, hvor mange km du kører i bilen årligt i private sammenhænge, da skatten forbliver den samme uanset antal kørte km.

KONTAKT OS FOR DANMARKS SKARPESTE LEASINGPRISER

Peugeot 3008 SUV 

Peugeot 3008 SUV udstråler kraft og karakter. Det markante og stilrene design er præget af både robusthed og elegance. 

I 3008 SUV, oplever du et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 3008 SUV FIRMABILER HER


Peugeot 3008 SUV Hybrid4 

Oplev Peugeot 3008 SUV med genopladelig hybridteknologi. Fås som HYBRID4i(4-hjulstræk, 300 hk) Hybrid SUV'en byder på adskillige fordele til en fornyet køreoplevelse.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 3008 SUV Hybrid4 FIRMABILER HER


Peugeot 5008 SUV 

Ny PEUGEOT 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik.  Den elegante silhuet, Black Diamond taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 5008 SUV FIRMABILER HER


Peugeot 508 

Oplev Peugeot 508: En markant fastback med et dristigt udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design. Og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 508 FIRMABILER HER


Peugeot 508 SW 

Vælg en firmabil, der skiller sig ud og gør en forskel i hverdagen; den nye Peugeot 508 SW. Den sublime kvalitet er perfekt kombineret med uovertruffen funktionalitet og rummelighed i både kabine og bagagerum – og med et dristigt, æstetisk design, der har vundet Designprisen 2019.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 508 SW FIRMABILER HER


Peugeot 508 SW 

Oplev Peugeot 508 SW HYBRID med genopladelig hybridteknologi. Når ny Peugeot 508 HYBRID er i 100% elektrisk funktion tilbyder den mange fordele til en unik kørselsoplevelse.

> FÅ ET OVERBLIK OVER PEUGEOT 508 SW Hybrid FIRMABILER HER

Vores attraktive leasingpriser beregnes ud fra hver enkelt kundes behov, så kontakt os og lad os regne på danmarks bedste pris til dig.

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst