Erhvervsbiler

Levering til både små og store kunder
Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed eller er en del af en kæmpe virksomhed, kan vi som certificeret PEUGEOT PROFESSIONAL tilbyde dig den bedste rådgivning, specialindretning af varerum samt give dig den bedst mulige pris til netop dit eller jeres behov.

Maibom Peugeot Aalborg er PEUGEOT PROFESSIONAL!
Hos Peugeot har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af indretningsmuligheder, finansieringsmuligheder og services. 

Hvad kan vi som godkendt PEUGEOT PROFESSIONAL, tilbyde dig?
Du vil altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi? Vi rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.

Der er mange kedelige varebiler. Biler, der bare udfylder en funktion: som en stor transportabel værktøjskasse eller et mobilt lager. Sådan er det ikke med vores ombyggede personbiler. Find den bil der passer lige til dig og dine behov.

Har du spørgsmål? Send os en besked herunder!

Kontaktformular
Du vil du modtage en mail, med indholdet af din besked på den mail-adresse du har oplyst